Sistem fotovoltaic 4500W Instalati

 

Sistem panouri fotovoltaic premium

.

Sistemul fotovoltaic prezentat mai sus, este astfel proiectat incat s-a obtinut un randament maxim intre costul sistemului si posibilitatea de amortizare a acestuia, prin utilizarea fiecarui kWh produs de acesta.

Regulator

Echipamentele de incarcare si conversie Outback Power, fac parte din gama profesionala, acestea creaza premisa utilizarii energiei produse de panourile fotovoltaice la un maxim de eficienta.
Beneficiarul sistemului fotovoltaic a dorit ca surplusul produs de panourile fotovoltaice, sa fie utilizat pentru incalzirea unui Puffer cu o capacitate de 1000L. Astfe cu ajutorul unei rezistente electrice si a unei setari de deviatie, apa din tanc este incalzita la o temperatura de 65 de grade C, fiind disponibila pentru uz caznic si comercial.

Regulator

.

Unitatea de conversie la 220V Outback VFX de 3kW asigura intregul necesar de energie al locatiei, impreuna cu unitatea de comanda si monitorizare Mate3, formeaza un sistem interactiv Self Consumtion, in care tot ceea ce se produce se inmagazineaza si se cunsuma.

.

Pentru alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!